maandag 14 september 2009

Niels is back!

Hallo daar! Jullie zullen wel denken: Wie is die jongen nou weer? Nou, dat is dus jullie vroegere klasgenoot Niels! Jaja, die leeft nog.
Ik zag alle berichten en de verhalen over jullie nieuwe school, dus ik dacht: laat ik ook even een stoel aan de keukentafel aanschuiven.

Ik hoop echt dat je het gaat halen floriaan! En kut voor jou frank, dat het nog niet zo super is.
Ik heb het wel heel erg naar mn zin in Hilversum. Een leuke klas met mensen uit heel Nederland. Ik ga nu mn 3de lesweek in. Daarvoor had ik een introweek. Dit was wel heel gezellig. Iedereen werd in groepjes ingedeeld, zonder mensen uit je eigen klas. Zo ga je meer mensen kennen op school, iets wat je ook nodig hebt omdat je later met veel andere richtingen moet samenwerken aan projecten. Met dit groepje moest je een groot spel gaan verzinnen. Wij hadden levend zeeslag. Dit moesten we dan de volgende dag gaan uitwerken. Die dag zou ik ook op kamp gaan. Ik ben van woensdag tot vrijdag naar zeewolde geweest. Was echt super vet. Veel gechilled, mensen ontmoet, lekker gegeten en er waren savonds vette DJs.
De week daarna kreeg ik meteen al mijn eerste opdracht voor een animatie. Ik moest een loopje van 12 frames maken. Met het onderwerp ‘eten en drinken’. Ik ben nu bezig met een springende milkshake. De opdrachten zijn hier heel vrij. Ze zeggen alleen het onderwerp en de max tijd en de rest mag je zelf invullen. Heb nu ook een les dat je zelf je eigen opdracht mag verzinnen. Echt super relaxt.
De motivatie is ook heel hoog want er zitten heel veel goeie mensen in mn klas. (ik zit alleen nog heel erg met die vakantie in mn kop, dus bij mij gaat het wat langzamer)
Ik leer ook veel nieuwe porgrammas gebruiken. Video bew programma Final Cut Pro. Animatie programma TV Paint. En binnenkort ook After Effects.
Kortom: ik heb het erg naar mn zin.

Mijn excuses voor mijn afwezigheid. In het vervolg zal ik meer posten! (want dat vind ik ook vet!)
Ik ben benieuwd hoe maurice het heeft! (en Juan en Carolien)

Tot de volgende post!

Peace out! :D

3 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. welkom terug:D klinkt erg tof allemaal niels! wanneer ga je wat van die animaties posten? ben benieuwd naar je springende milkshake

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey nilsooooon ( remember the best hiphop track in the WORLD ? )
  Goed om van je te horen! Klinkt allemaal leuk en laat zoveel mogelijk zien =D.

  Als juan en carolien nu ook gaan posten word dit blog echt functioneel.
  ///

  BeantwoordenVerwijderen

 
Locations of visitors to this page